Eurooppa-päivää vietetään Turun pääkirjastossa 9.5.2018

Ajankohta - 09.05.2018

Turun pääkirjasto

Kategoriat

Perinteinen Eurooppa-päivä kokoaa tänäkin vuonna Turussa alueelliset Eurooppa-toimijat yhteen esittelemään hankkeitaan ja toimintaansa sekä jakamaan tietoa Euroopasta ja Euroopan unionista. Lisäksi päivän aikana järjestetään yleisölle avoimia keskustelutilaisuuksia.

Schuman-seura on mukana Eurooppa-päivän tapahtumassa 9.5.2018 Turun pääkirjastossa. Tapahtumapisteitä on sekä Studiossa että muualla pääkirjaston tiloissa.

Tapahtuman ohjelma-aika on klo 10-16, tarkemman ohjelman päivitämme tälle sivulle lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Europe Direct Varsinais-Suomi, Turun kaupunginkirjasto, Varsinais-Suomen TE-toimiston EURES-palvelut, Schuman-seura ry, Eurooppalainen Varsinais-Suomi ry, Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskus ja Eurotietokeskus sekä Interact Office Turku.

Tervetuloa mukaan viettämään Eurooppa-päivää Turun pääkirjastoon!